In september nodigen we je uit om bij Huis De Colvenier te genieten van een verfijnde 5-gangen 'tasting experience' in onze sfeervolle wijnkelder. Chef Patrick presenteert heerlijke tapagerechten, perfect gecombineerd met twee glazen witte wijn en één glas rode wijn. Laat je meevoeren door de unieke sfeer van onze wijnkelder voor een onvergetelijke culinaire ervaring.
Restaurant Colvenier
Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen wij je een buitengewone belevenis! Reserveer nu je 3-4-5-6 of 7 gangenmenu.
Patrick Van Herck zweert bij een Franse keuken die hij met een aangeboren creativiteit een eigen identiteit geeft.
Zijn kaart volgt de seizoenen, maar asperges, langoustines en lamsvlees blijven vaste waarden van het huis. Dagverse producten zoals ganzenlever, exclusieve vissoorten, wild en huisbereidde desserten staan op het menu.