Tijdens de maanden juni en juli geniet u van een heerlijk en toegankelijk driegangenmenu in de koele wijnkelders van Huis De Colvenier, waar Chef Patrick een Provençaalse bouillabaisse, een trio van Noordzeevis en een lekker dessert serveert.
![De patriciërs feestzaal van Huis Colvenier Antwerpen](https://colvenier.be/wp-content/uploads/2022/10/restaurant_intro_1.jpg)
![Een persoon die in restaurant Huis De Colvenier geserveerd wordt](https://colvenier.be/wp-content/uploads/2022/10/restaurant_intro_2.jpg)
Restaurant Colvenier
Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen wij je een buitengewone belevenis! Reserveer nu je 3-4-5-6 of 7 gangenmenu.
Patrick Van Herck zweert bij een Franse keuken die hij met een aangeboren creativiteit een eigen identiteit geeft.
Zijn kaart volgt de seizoenen, maar asperges, langoustines en lamsvlees blijven vaste waarden van het huis. Dagverse producten zoals ganzenlever, exclusieve vissoorten, wild en huisbereidde desserten staan op het menu.