Tijdens de maanden juni en juli geniet u van een heerlijk en toegankelijk driegangenmenu in de koele wijnkelders van Huis De Colvenier, waar Chef Patrick een Provençaalse bouillabaisse, een trio van Noordzeevis en een lekker dessert serveert.
![Een tafel met heerlijke bites in de wijnkelder van Huis Colvenier Antwerpen](https://colvenier.be/wp-content/uploads/2022/10/wijnkelder_intro_1.jpg)
![Iemand die een glas vult met rode wijn](https://colvenier.be/wp-content/uploads/2022/10/wijnkelder_intro_2.jpg)
De grootste en gezelligste wijnkelder van Antwerpen
Na de hartelijke ontvangst vergezelt Patrick jou naar het doolhof van nisjes en kelders, deze vloeien in elkaar over en maken van dit netwerk de grootste wijnkelder van de Scheldestad.
Via de open keuken daal je af naar de majestueuze wijnkelders met ruim 20.000 flessen wijn. Verdwaal er in een ondergronds labyrint van gangen en nisjes. Baan je een weg tussen exquise wijnen die zowat de ganse wereld vertegenwoordigen.
Terwijl je in de 19de-eeuwse wijnkelder door het netwerk van ondergrondse nisjes en gangen doolt en geniet van jouw aperitief, sla je een praatje met Chef-kok Patrick Van Herck en overloop je met hem het menu.