Tijdens de maanden juni en juli geniet u van een heerlijk en toegankelijk driegangenmenu in de koele wijnkelders van Huis De Colvenier, waar Chef Patrick een Provençaalse bouillabaisse, een trio van Noordzeevis en een lekker dessert serveert.
![Een tafel met heerlijke bites in de wijnkelder van Huis Colvenier Antwerpen](https://colvenier.be/wp-content/uploads/2022/10/wijnkelder_intro_1.jpg)
![Iemand die een glas vult met rode wijn](https://colvenier.be/wp-content/uploads/2022/10/wijnkelder_intro_2.jpg)
Antwerp's largest and coziest wine cellar
After the warm welcome, Patrick accompanies you to the maze of alcoves and cellars, these flow into each other, making this network the largest wine cellar in the City of Scheldt.
Through the open kitchen you descend into the majestic wine cellars with over 20,000 bottles of wine. Get lost in an underground labyrinth of corridors and alcoves. Make your way among exquisite wines that represent the entire world.
As you wander through the network of underground alcoves and corridors in the 19th-century wine cellar and enjoy your aperitif, chat with Chef Patrick Van Herck and go over the menu with him.