Zijn kaart volgt de seizoenen, maar asperges, langoustines en lamsvlees blijven de vaste waarden van het huis. Dagverse producten zoals ganzenlever, exclusieve vissoorten, wild en huisbereide desserten staan op het menu. Reserveer nu uw 3-4-5-6 of 7 gangenmenu.
Ceviche van coquilles Saint-Jacques en zalm met een herfstslaatje
De chef is terug van den abattoir (vleeshuis) met seizoensgroentjes en reductiesausje
Nazomers dessert Huis De Colvenier met roomijs
Ceviche van coquilles Saint-Jacques en zalm met een herfstslaatje
Vichyssoise van kreeft met ‘catch of the day’ Noordzeevis
De chef is terug van den abattoir (vleeshuis) met seizoensgroentjes en reductiesausje
Nazomers dessert Huis De Colvenier met roomijs
Ceviche van coquilles Saint-Jacques en zalm met een herfstslaatje
Vichyssoise van kreeft met ‘catch of the day’ Noordzeevis
De chef is terug van den abattoir (vleeshuis) met seizoensgroentjes en reductiesausje
‘Chariot de fromages”… uw eigen keuze van gerijpte kazen aan tafel met al z’n garnituren
Nazomers dessert Huis De Colvenier met roomijs
Ceviche van coquilles Saint-Jacques en zalm met een herfstslaatje
Vichyssoise van kreeft met ‘catch of the day’ Noordzeevis
Gebakken ganzenlever met warme vruchten en portosaus
De chef is terug van den abattoir (vleeshuis) met seizoensgroentjes en reductiesausje
‘Chariot de fromages”… uw eigen keuze van gerijpte kazen aan tafel met al z’n garnituren
Nazomers dessert Huis De Colvenier met roomijs
Ceviche van coquilles Saint-Jacques en zalm met een herfstslaatje
Vichyssoise van kreeft met ‘catch of the day’ Noordzeevis
Gebakken ganzenlever met warme vruchten en portosaus
Sorbet van citroen met muntlikeur uit Zwevezele
De chef is terug van den abattoir (vleeshuis) met seizoensgroentjes en reductiesausje
‘Chariot de fromages”… uw eigen keuze van gerijpte kazen aan tafel met al z’n garnituren
Nazomers dessert Huis De Colvenier met roomijs
Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.
Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.
Patrick Van Herck, Chef-kok
Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.
Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.
Patrick Van Herck, Chef-kok