NU OPEN OP ZONDAG
Gastronomische

menu's

Deze menu’s zijn niet altijd actueel, dit door soms wekelijkse verandering vanwege seizoen, aanvoer en inspiratie van de chef.
 
Mocht u een bepaald ingrediënt niet lusten of heeft u andere specifieke wensen, dan kan hier rekening mee gehouden worden.
Gelieve dit te vermelden bij reservatie. 

Zijn kaart volgt de seizoenen, maar asperges, langoustines en lamsvlees blijven de vaste waarden van het huis. Dagverse producten zoals ganzenlever, exclusieve vissoorten, wild en huisbereide desserten staan op het menu. Reserveer nu uw 3-4-5-6 of 7 gangenmenu.



Ontdek ons receptenboek

3-gangenmenu | € 50

“Red ruby”- tomaatjes gevuld  ‘krabsalade’,  ’garnaal-cocktail’ en ‘mousse van gerookte zalm en paling’ met een couscous van tonijn en honingvinaigrette.

Blanc de Bresse met verse groentjes en een truffelsaus

Crème Brûlée volgens het geheime recept van leermeester Joël Robuchon

4-gangenmenu | € 65

“Red ruby”- tomaatjes gevuld  ‘krabsalade’,  ’garnaal-cocktail’ en ‘mousse van gerookte zalm en paling’ met een couscous van tonijn en honingvinaigrette.

Belgische ‘triple-a’ asperges met verse Noordzeevis en champagnesaus

Blanc de Bresse met verse groentjes en een truffelsaus

Crème Brûlée volgens het geheime recept van leermeester Joël Robuchon

5-gangenmenu | € 80

“Red ruby”- tomaatjes gevuld  ‘krabsalade’,  ’garnaal-cocktail’ en ‘mousse van gerookte zalm en paling’ met een couscous van tonijn en honingvinaigrette.

Belgische ‘triple-a’ asperges met verse Noordzeevis en champagnesaus

Blanc de Bresse met verse groentjes en een truffelsaus

‘Chariot de fromages”… uw eigen keuze van gerijpte kazen aan tafel met al z’n garnituren

Crème Brûlée volgens het geheime recept van leermeester Joël Robuchon

6-gangenmenu | € 95

“Red ruby”- tomaatjes gevuld  ‘krabsalade’,  ’garnaal-cocktail’ en ‘mousse van gerookte zalm en paling’ met een couscous van tonijn en honingvinaigrette.

Belgische ‘triple-a’ asperges met verse Noordzeevis en champagnesaus

Gebakken ganzenlever met perzik

Blanc de Bresse met verse groentjes en een truffelsaus

‘Chariot de fromages”… uw eigen keuze van gerijpte kazen aan tafel met al z’n garnituren

Crème Brûlée volgens het geheime recept van leermeester Joël Robuchon

7-gangenmenu | € 110

“Red ruby”- tomaatjes gevuld  ‘krabsalade’,  ’garnaal-cocktail’ en ‘mousse van gerookte zalm en paling’ met een couscous van tonijn en honingvinaigrette.

Belgische ‘triple-a’ asperges met verse Noordzeevis en champagnesaus

Gebakken ganzenlever met perzik

Sorbet van braambessen met muntlikeur

Blanc de Bresse met verse groentjes en een truffelsaus

‘Chariot de fromages”… uw eigen keuze van gerijpte kazen aan tafel met al z’n garnituren

Crème Brûlée volgens het geheime recept van leermeester Joël Robuchon

DRANKEN

Aangepaste wijn

voor 3 gangen= € 15 pp.

voor 4 gangen= € 20 pp.

voor 5 gangen = € 30 pp.

voor 6 gangen= € 40 pp.

voor 7 gangen = € 50 pp.

 

Huisaperitief met hapjes in wijnkelders: € 15 pp.

Koffie of thee met zoetigheden: € 5 pp.

Fles plat of bruiswater 'Huis de Colvenier':  €5/fles

Wijnen te kiezen uit onze wijnkaart

Wijnkeuze (wit) van het huis: € 25/fles

Wijnkeuze (rood) van het huis: € 35/fles

Huiswijn: € 7,5/glas

Tevens alcoholvrije dranken ,bier en frisdranken te verkrijgen

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Controleer
beschikbaarheid

360 / 230
Dit prachtige restaurant is top in kwaliteit en stijl. Zin voor detail en professionalisme. Genieten ten Top !!
Cathy Berx
Gouverneur van Antwerpen
I really believe this restaurant represents all the best Belgium has to offer... Authenticity, art of living and fabulous food.
Zhang Ziyi
Hollywoodactrice
Na 20 jaar Huis De Colvenier nogsteeds de moeite waard. Dit restaurant is een VASTE WAARDE in Antwerpen en ver daarbuiten.
Wivina de Meester
Politica