Gastronomische

menu's

Deze menu’s zijn niet altijd actueel, dit door soms wekelijkse verandering vanwege seizoen, aanvoer en inspiratie van de chef.
 
Mocht u een bepaald ingrediënt niet lusten of heeft u andere specifieke wensen, dan kan hier rekening mee gehouden worden.
Gelieve dit te vermelden bij reservatie. 

Zijn kaart volgt de seizoenen, maar asperges, langoustines en lamsvlees blijven de vaste waarden van het huis. Dagverse producten zoals ganzenlever, exclusieve vissoorten, wild en huisbereide desserten staan op het menu. Reserveer nu uw 3-4-5-6 of 7 gangenmenu.



Ontdek ons receptenboek

3-gangenmenu | € 45

Belgische AAA asperges met Noorse Skrei en champagnesaus

2 bereidingen van eend (confit en magret) met seizoensgroentjes, truffel en truffelsaus

De eerste aardbeitjes met amandelroomijs

4-gangenmenu | € 60

Belgische AAA asperges met Noorse Skrei en champagnesaus

Frivool lenteslaatje met gebakken tijgergarnaal, gerookte paling en verse zalm

2 bereidingen van eend (confit en magret) met seizoensgroentjes, truffel en truffelsaus

De eerste aardbeitjes met amandelroomijs

5-gangenmenu | € 75

Belgische AAA asperges met Noorse Skrei en champagnesaus

Frivool lenteslaatje met gebakken tijgergarnaal, gerookte paling en verse zalm

2 bereidingen van eend (confit en magret) met seizoensgroentjes, truffel en truffelsaus

Aan tafel geserveerd : Selectie van perfect geaffineerde kazen met garnituren van fruit en zoet brood

De eerste aardbeitjes met amandelroomijs

6-gangenmenu | € 90

Belgische AAA asperges met Noorse Skrei en champagnesaus

Frivool lenteslaatje met gebakken tijgergarnaal, gerookte paling en verse zalm

Gebakken ganzenlever, fantasie Huis De Colvenier

2 bereidingen van eend (confit en magret) met seizoensgroentjes, truffel en truffelsaus

Aan tafel geserveerd : Selectie van perfect geaffineerde kazen met garnituren van fruit en zoet brood

De eerste aardbeitjes met amandelroomijs

7-gangenmenu | € 105

Belgische AAA asperges met Noorse Skrei en champagnesaus

Frivool lenteslaatje met gebakken tijgergarnaal, gerookte paling en verse zalm

Gebakken ganzenlever, fantasie Huis De Colvenier

Sorbet van citrus en muntlikeur uit Zwevezele.

2 bereidingen van eend (confit en magret) met seizoensgroentjes, truffel en truffelsaus

Aan tafel geserveerd : Selectie van perfect geaffineerde kazen met garnituren van fruit en zoet brood

De eerste aardbeitjes met amandelroomijs

DRANKEN

Huisaperitief met hapjes in wijnkelders: € 15 pp.

Koffie of thee met zoetigheden: € 5 pp.

Fles plat of bruiswater 'Huis de Colvenier':  €5/fles

Wijnen te kiezen uit onze wijnkaart

Wijnkeuze (wit) van het huis: € 25/fles

Wijnkeuze (rood) van het huis: € 35/fles

Huiswijn: € 7,5/glas

Tevens alcoholvrije dranken ,bier en frisdranken te verkrijgen

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Controleer
beschikbaarheid

360 / 230
Dit prachtige restaurant is top in kwaliteit en stijl. Zin voor detail en professionalisme. Genieten ten Top !!
Cathy Berx
Gouverneur van Antwerpen
I really believe this restaurant represents all the best Belgium has to offer... Authenticity, art of living and fabulous food.
Zhang Ziyi
Hollywoodactrice
Na 20 jaar Huis De Colvenier nogsteeds de moeite waard. Dit restaurant is een VASTE WAARDE in Antwerpen en ver daarbuiten.
Wivina de Meester
Politica