×
NU BESCHIKBAAR COLVENIER LUXE AFHAALGERECHTEN (OOK AAN HUIS GELEVERD)
HUIS DE COLVENIER
chef's request
hotel
360 tour
VIDEO
nl
-
fr
-
eng
unieke belevenis
menu
a la carte
valentijnsmenu
colvenier bij je thuis
reserveren
32(0)477 23 26 50
HUIS DE COLVENIER
nl
nl
fr
eng
unieke belevenis
menu
a la carte
valentijnsmenu
colvenier bij je thuis
CHEF'S REQUEST
hotel
reserveren
32(0)477 23 26 50
gastronomische
recepten
Gastronomische gerechten uit het receptenboek van restaurant Huis de Colvenier
VOORGERECHTEN
Noorse king krab met kruidige-fruitige slamix
Gemarineerde Sint-Jacobsvruchtjes met rode biet en lamsoren
Rogfilet met tomatenvinaigrette en groene kruiden
Schuimig roomsoepje van schaaldieren, geparfumeerd met curry
Salade van kreeft en passievrucht
Slaatje van hollandse maatjes en asperges
Asperge op Vlaamse wijze
Ganzenlevertruffeltjes met abrikozensaus
Gegratineerde sint-jakobsvrucht met fijne groentjes
Soepje met curry en grijze garnalen
VISGERECHTEN
Gegrilde tarbot met mosterdsaus (Dijonnaise)
Bloem van mergpompoen gevuld met langoustines
Noorse skrei in een jasje van savooikool
Reuzetarbot in groentjes gestoomd met mosterdsaus
Roodbaarsfilet met sausje van spinazie en waterkers
Fruitig groenteslaatje met sint-jakobsvrucht, langoustines en kreeft
Tonijn zoals "roastbeef"
NAGERECHTEN
Stapeltaartje van aardbeien met kletskoppen
Blanc mager met exotische vruchten
Half gebakken chocoladetaartje met amandelijs
Creme brullee degustatie
Crumble van tamarillo's
Dame blanche
Gegratineerde rode vruchten
Gevulde peer met Marie Brizard
Irish Coffee
Marinade van rode vruchten en rabarber geparfumeerd met vanille en een champagnesorbet
Sorbet
Fantasie van verse vruchtensorbets
VLEESGERECHTEN
Duifje met groene asperges en peultjes
Fazant à la Brabançonne
Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde jonagold
Gekarameliseerd witloof met ganzelever
Hazenrug met wildgarnituur
Krokant gebakken kalfszwezerik met hopscheuten
Lamsribstuk met groeten en rode wijnsaus
Mechelse koekoek in alledaagse groentenboullion
Melkkalf met ragout van paddestoelen en peterseliepuree
Ossenhaas met rode wijnsaus en seizoensgroenten
Reenootjes ‘Fine Champagne’ met knolseldermousseline
Romige blanquette van zwezerikjes en asperges
Verse rauwe Ganzeleverkrullen met asperges
Colvenier bij je thuis
Luxe meeneemgerechten
bereid door chef Patrick.
Eenvoudig thuis op te warmen
en een super lekkere gastronomische ervaring.
Ontdek er alles over!
×