WELKOM TERUG BIJ HUIS DE COLVENIER!
Diner

á la Carte

Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch diner op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen wij u een buitengewone belevenis! Reserveer uw gastronomisch diner of dineer a la carte.



Ontdek onze receptenboek

voorgerechten

Kruidig, fruitig slaatje van kreeft met olijfolie en balsamico

€ 30

Langoustines met gesmolten kerstomaatjes

€ 30

Gemarineerde verse zalm met citrus en groene kruiden

€ 30

Verse Gillardeau oesters

€ per stuk

Carpaccio van sint-jacobsvruchten

€ 30

Asperges bereid naar keuze

€ 30

Noordzeevis van de dag (suggestie van de chef) met bijpassende garnituren

€ 30

Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde jonagold

€ 30

Terrine van ganzenlever met z'n garnituren en rozijnentoast

€ 30

hoofdgerechten

Gebakken zeetong/tarbot/zeebaars/tonijn met groentjes, gepofte 'Belle De Fontenay aardappels' en een saus naar keuze

€ 40

Krokant gebakken kalfszwezeriken met en paddenstoelenroomsaus, groentjes en gepofte 'Belle De Fontenay aardappels'

€ 40

Tagliata van rund/kalf/eend/zomerhert met groentjes en gepofte 'Belle De Fontenay' aardappels en een sausje naar keuze

€ 40

Zacht gegaarde paleron de veau/rundswang met groentjes en gepofte 'Belle De Fontenay aardappels'

€ 40

Vraag aan de chef naar uw favoriete gerecht

€ 40

nagerechten

Crème brûlée

€ 15

Moelleux van donkere chocolade met fruit en roomijs

€ 15

Assortiment van verschillende smaken huisgemaakte sorbets

€ 15

Dame blanche

€ 15

Verse rode vruchten met roomijs gemarineerd in Grand Marnier

€ 15

Café glacé

€ 15

Irish coffee

€ 15

Crumble van Jonagold appel met roomijs

€ 15

Vraag aan de chef naar uw lievelingsdessert

€ 15

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Controleer
beschikbaarheid

Dit prachtige restaurant is top in kwaliteit en stijl. Zin voor detail en professionalisme. Genieten ten Top !!
Cathy Berx
Gouverneur van Antwerpen
Echt geproefd van verse topprodukten in een authentiek en prachtig kader. Schitterend !
Miet Smet
Staatssecretaris
Twitter: Having a fabulous dinner with our friends in Antwerp at restaurant ‘Huis De Colvenier’
Nadia Comaneci
Voormalig gymnaste