Gastronomische

menu's

Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten.

Zijn kaart volgt de seizoenen, maar asperges, langoustines en amsvlees blijven de vaste waarden van het huis. Dagverse producten zoals ganzenlever, exclusieve vissoorten, wild en huisbereide desserten staan op het menu. Reserveer nu uw 3-4-5-6 of 7 gangenmenu.



Ontdek onze receptenboek

3-gangenmenu | € 45

Slaatje van verse groene boontjes, tuinkruiden en kerstomaat met een tartaartje van twee soorten zalm afgewerkt met zure room en Japans zeewier

'Picatta' van Belgisch Wit-Blauw Rund met verse seizoengroentjes, kriel-aardappel en eekhoorntjesbrood-paddestoelen in een heerlijk truffel-roomsausje

Panna cotta met Madagascar Vanille opgediend met rode vruchten en Amandelroomijs

4-gangenmenu | € 60

Pot-au-feu met fijne groentjes,verse zeevruchten,heerlijke stukjes van verschillende Noordzee-vis,afgewerkt met groene kruiden en een vleugje curry

Slaatje van verse groene boontjes, tuinkruiden en kerstomaat met een tartaartje van twee soorten zalm afgewerkt met zure room en Japans zeewier

'Picatta' van Belgisch Wit-Blauw Rund met verse seizoengroentjes, kriel-aardappel en eekhoorntjesbrood-paddestoelen in een heerlijk truffel-roomsausje

Panna cotta met Madagascar Vanille opgediend met rode vruchten en Amandelroomijs

5-gangenmenu | € 75

Pot-au-feu met fijne groentjes,verse zeevruchten,heerlijke stukjes van verschillende Noordzee-vis,afgewerkt met groene kruiden en een vleugje curry

Slaatje van verse groene boontjes, tuinkruiden en kerstomaat met een tartaartje van twee soorten zalm afgewerkt met zure room en Japans zeewier

'Picatta' van Belgisch Wit-Blauw Rund met verse seizoengroentjes, kriel-aardappel en eekhoorntjesbrood-paddestoelen in een heerlijk truffel-roomsausje

’Chariot’ gevuld met gerijpte kazen, druiven en noten.

Panna cotta met Madagascar Vanille opgediend met rode vruchten en Amandelroomijs

6-gangenmenu | € 90

Pot-au-feu met fijne groentjes,verse zeevruchten,heerlijke stukjes van verschillende Noordzee-vis,afgewerkt met groene kruiden en een vleugje curry

Slaatje van verse groene boontjes, tuinkruiden en kerstomaat met een tartaartje van twee soorten zalm afgewerkt met zure room en Japans zeewier

Gebakken ganzenlever met z'n garnituur van pruim 'Reine-Claude' en physalis

'Picatta' van Belgisch Wit-Blauw Rund met verse seizoengroentjes, kriel-aardappel en eekhoorntjesbrood-paddestoelen in een heerlijk truffel-roomsausje

’Chariot’ gevuld met gerijpte kazen, druiven en noten.

Panna cotta met Madagascar Vanille opgediend met rode vruchten en Amandelroomijs

7-gangenmenu | € 100

Pot-au-feu met fijne groentjes,verse zeevruchten,heerlijke stukjes van verschillende Noordzee-vis,afgewerkt met groene kruiden en een vleugje curry

Slaatje van verse groene boontjes, tuinkruiden en kerstomaat met een tartaartje van twee soorten zalm afgewerkt met zure room en Japans zeewier

Gebakken ganzenlever met z'n garnituur van pruim 'Reine-Claude' en physalis

Sorbet van passievrucht en Belgische muntlikeur

'Picatta' van Belgisch Wit-Blauw Rund met verse seizoengroentjes, kriel-aardappel en eekhoorntjesbrood-paddestoelen in een heerlijk truffel-roomsausje

’Chariot’ gevuld met gerijpte kazen, druiven en noten.

Panna cotta met Madagascar Vanille opgediend met rode vruchten en Amandelroomijs

DRANKEN

Huisaperitief met hapjes in wijnkelders: €10 pp.

Koffie of thee met zoetigheden: €5 pp.

Fles plat of bruiswater 'Huis de Colvenier': €5/fles

Wijnen te kiezen uit onze wijnkaart

Wijnkeuze (wit) van het huis: €25/fles

Wijnkeuze (rood) van het huis: €35/fles

Huiswijn: €5/glas

Tevens alcoholvrije dranken ,bier en frisdranken te verkrijgen

Reeds 25 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 25 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Controleer
beschikbaarheid

360 / 230
Dit prachtige restaurant is top in kwaliteit en stijl. Zin voor detail en professionalisme. Genieten ten Top !!
Cathy Berx
Gouverneur van Antwerpen
I really believe this restaurant represents all the best Belgium has to offer... Authenticity, art of living and fabulous food.
Zhang Ziyi
Hollywoodactrice
Na 20 jaar Huis De Colvenier nogsteeds de moeite waard. Dit restaurant is een VASTE WAARDE in Antwerpen en ver daarbuiten.
Wivina de Meester
Politica