Dineer

á la Carte

Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch diner op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen wij u een buitengewone belevenis! Reserveer uw gastronomisch diner of dineer a la carte.



Ontdek onze receptenboek

voorgerechten

Huisgemaakte verse ganzenlever met vruchtengelei en getoaste brioche

€ 25

Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde jonagold

€ 30

Kruidig en fruitig slaatje van kreeft met tomatenpesto

€ 35

Gebakken Sint-jacobsvruchten en langoustines met gemengd slaatje en honingvinaigrette

€ 35

Verse Gillardeau oesters

€ 6 /

Tartaar van verse tonijn met tomatenvinaigrette en groene kruiden

€ 25

Carpaccio van Iers rundvlees met olijfolie, balsamico azijn en parmezaanse kaas

€ 25

Fantasie van drie soorten noordzeevis met fijne groentjes,botersaus en grijze garnaaltjes

€ 25

Belgische Gandaham met garnituur

€ 20

Vers gesmolten geitenkaas op een samengesteld slaatje met honing

€ 20

'A la nage' van kreeft met groene kruiden

€ 35

Gratin van Sint-Jacobsvruchten met fijne groentjes

€ 30

Gebakken langoustines met kruidenboter en kerstomaatjes

€ 30

Gemengd slaatje met krokant gebakken zwezeriken en truffelvinaigrette

€ 30

Tarbotfilet met prei en garnaal-botersaus

€ 35

Gekarameliseerd witloof met gesmolten, verse ganzenlever

€ 30

hoofdgerechten

Fazant met witloof,knolselderpuree en truffelsaus

€ 35

Hazenrug met twee sauzen en najaarsgroenten

€ 40

Hertenkalf in twee bereidingen / ragout en gebakken filet

€ 40

Gebraden Franse jonge duif met groentjes, gebakken ganzenlever en truffelsaus

€ 40

Eendenborst met zoet sausje en groentjes en aardappelgarnituur

€ 35

Rundsfilet met groenten en peperroomsaus en rode wijnsaus

€ 35

Krokant gebakken kalfszwezeriken met truffelsaus en groenten

€ 40

Fazant in fine champagnesaus, wintergarnituur en myrtilles

€ 35

Gebakken zeetong meunière en groentjes

€ 40

Tarbotfilet in de oven gebraden met groentjes en mosterdsaus

€ 55

Assortiment van 5 vissoorten met tomaten-kruidensaus

€ 40

Halfgegaarde vers Schotse zalm met groentjes met botersaus

€ 35

Steak van yellowfin-tonijn met groentjes en tomatensaus

€ 35

Warme kreeft met fijne groentjes en kruidenboter

€ 50

nagerechten

Crème brûlée

€ 10

Chocolademousse

€ 10

Gevulde peer met Marie-Brizard likeur vanilleroomijs, frambozensaus en slagroom

€ 10

Assortiment van verschillende smaken huisgemaakte roomijs

€ 10

Assortiment van verschillende smaken huisgemaakte sorbets

€ 10

Dame blanche

€ 10

Verse rode vruchten met amandelroomijs gemarineerd in Grand Marnier

€ 10

Warm chocolade gebak (vloeibaar binnenin) met z’n garnituren

€ 15

Gratin van exotische vruchten met Amaretto-roomijs

€ 10

Sabayon met fruit en ijs

€ 15

Crêpe Normande

€ 15

Crêppe Comédie Francaise

€ 15

Assortiment van gerijpte kazen

€ 15

Samengesteld bord van assortiment nagerechten

€ 15

Reeds 25 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 25 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Controleer
beschikbaarheid

Dit prachtige restaurant is top in kwaliteit en stijl. Zin voor detail en professionalisme. Genieten ten Top !!
Cathy Berx
Gouverneur van Antwerpen
Echt geproefd van verse topprodukten in een authentiek en prachtig kader. Schitterend !
Miet Smet
Staatssecretaris
Twitter: Having a fabulous dinner with our friends in Antwerp at restaurant ‘Huis De Colvenier’
Nadia Comaneci
Voormalig gymnaste